O Nama

Paper Trade d.o.o. je osnovan 1997. godine sa sjedištem u Tuzli, kao prva specijalizovana trgovina grafičkog repromaterijala u sjeveroistočnoj Bosni.

Uspješnim poslovanjem, vrlo brzo smo proširili našu ponudu na kancelarijski, školski i pisaći pribor. Sa željom da našim kupcima ponudimo što kvalitetnije proizvode, izabrali smo svjetski poznate proizvođače kao što su Cartier del Garda, Fabriano, Girofom, Arctic Paper, Sun Chemical i mnoge druge.

Dugogodišnja saradnja na obostrano zadovoljstvo, i podrška koju pružamo našim kupcima, te želja za stalnim napredovanjem, motiviše nas da konstantno proširujemo asortiman naših proizvoda.

Vjernost naše klijentele, najbolja je pohvala i sigurna preporuka za saradnju, a brza i efikasna isporuka, štedi Vaše vrijeme i novac.

Naše proizvode možete naručiti putem e-maila papertrade@bih.net.ba ili putem telefona: +387 35 282 640; +387 35 319 240.

Ukoliko želite da nas posjetite i uvjerite se u kvalitet naših proizvoda, te izaberete optimalno rješenje za Vas, rado ćemo Vas uslužiti u našem vlastitom vele i maloprodajnom prostoru u lici Drage Karamana broj 4.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi proizvoda ili saradnje uopšteno, kontaktirajte nas putem navedenog broja telefona ili putem elektronske kontakt forme.

KONTAKTIRAJTE NAS