NOVA PONUDA

Papiri i papirna konfekcija

Širok asortiman papirnih proizvoda koji se obično koriste za širok spektar kancelarijskih projekata – od kopirnog papira do papira za opštu kancelarijsku upotrebu.

Ukoliko trebate posebnu vrstu papira za određeni projekt, kao što je izrada brošura, izrada flajera, vizit kartica ili pakovanje poklona – kod nas možete odabrati kvalitetne proizvode koje preporučujemo za postizanje izvrsnih rezultata.

Pisaći pribor

Iako je svijet zabilježio nevjerovatan tehnološki napredak, još uvijek je teško nadmašiti olovku. Kompaktni, jeftini i prenosivi, ovi instrumenti za pisanje i dalje su popularni za studente i umjetnike inžinjere i u još mnogim vrstama zanimanja.

Paper Trade nudi bogat izbor drvenih, mehaničkih, umjetničkih olovaka i olovaka za crtanje. Zbog jednostavnosti i ekonomičnosti teško je pobijediti staromodnu drvenu olovku. U ovoj kategoriji nudimo desetke izbora, uključujući proizvode poznatih proizvođača olovaka.

Kancelarijski materijal

Sve što vam treba za bolje i lakše poslovanje. Pronađite sve kancelarijske potrepštine koje su Vam potrebne. Imamo sav kancelarijski materijal koji će Vam ikada zatrebati da uredno nastavite sa svojim poslovanjem.

Bilo da se radi o posudama za olovke, podsjetnicima, makazama, heftalicama, raznim ljepilima, markerima, etiketama ili o potrepštinama o kojima ne razmišljate dok ne nestanu poput košuljica, spajalica klamerica i sličnih stvari – tu smo da popunimo Vaše zalihe.

Artikli za arhiviranje

Pomoću različitih vrsta i veličina naših artikala za arhiviranje možete lako složiti i čuvati Vaše dokumente i prezentacije.

Nudimo mnoge vrste arhivatorskih proizvoda koji najbolje odgovaraju Vašim potrebama. Brzo i ekonomično možemo opskrbiti Vaš poslovni prostor željenim artiklima za arhiviranje u veoma kratkom roku.

Ispisni potrošni materijal

Svakom ozbiljnijem biznisu se ne bi smjelo desiti da ostane bez tinte ili tonera, a ponuda na tržištu je raznolika i odabir je sve samo ne jednostavan.

Kako ne biste pogriješili, prije kupovine, usporedite razne modele i pronađite upravo onaj koji vam treba.

U ponudi takođe imamo i kompakt diskove, USB memoriju te ostali ispisni potrošni materijal poput punjenja za 3D printere i punjenja za pečate.

Školski pribor

Bez obzira na to je li sezona povratka u školu ili želite kompletirati zalihe svojih mališana tokom godine, širok izbor školskog pribora po niskim cijenama i zavidne kvalitete je uvijek dostupan. Tu smo da Vam olakšamo pronalazak predmeta koji su Vam potrebni.

Nudimo pojedinačne zalihe i vrijednosne pakete kako biste svojoj djeci mogli obezbijediti sve potrebne stvari. Od svježeg mastila i olovaka do sveski i fascikla, Vaša će djeca imati sve što im treba.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi proizvoda ili saradnje uopšteno, kontaktirajte nas putem navedenog broja telefona ili putem elektronske kontakt forme.

KONTAKTIRAJTE NAS